Video's - 7 april 2019   14:49 Must see: Travis Rice en z’n veel te jaloersmakende onboard pillow run

Door:

Heb je je kaak vast, een bak op de vloer staan voor al het kwijl én zit je goed? Ja? Mooi, want deze te zieke onboard pillow run van Travis Rice is echt godskanonnen lekker en maakt dat je je leven overdenkt.

Want nee maar echt, je gaat je echt afvragen waarom jou dit niet is overkomen. Is het niet vanwege die zieke pillow run van ‘m, dan zijn het wel de eerste bochten in de ongerepte sneeuw terwijl de zon op zo’n punt staat dat echt elke bocht je gewoon enthousiast maakt als een klein kind die snoep krijgt.

Of als een wintersporter die graag in de schoenen van Travis Rice had gestaan natuurlijk.

Die laatste klinkt ergens wel als de meest logische van het stel, maar we weten even niet waarom. Anyway, eigenlijk willen we er wel wat woorden aan vuil maken, maar deze run van Travis Rice door de backcountry van British Columbia is om verliefd op te worden. Want alles klopt gewoon. ALLES!!

En dan te bedenken dat de run niet binnen een aantal seconden klaar is. Nee, na wat pillows zonder bomen gaat Travis Rice gewoon lekker door en doet hij pillows mét bomen en eigenlijk willen we in ons enthousiasme nog meer uit gaan leggen wat je dalijk gaat zien. Maar dat doen we niet. We doen het gewoon niet! Nee, we geven niet toe!

Oke… Hij crasht in een boom.

There. We said it.

Nu blij? Waarom wil je ook alles weten voordat je op play klikt? Zo irritant zeg. Maar die crash maakt de video wel completer dan dat hij eigenlijk al was, als we dan toch nog even wat erover mogen zeggen.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's