Freestyle. Video's - 15 februari 2023   15:54 Neem een kijkje achter de schermen bij X Games Aspen 2023

Door:

X Games zit je meestal ‘gewoon’ te bekijken via de livestream, maar er gebeurt uiteraard genoeg voordat het evenement van start kan gaan. Hoe dat in z’n werk gaat zie je na de klik!

Natuurlijk ga je niet écht alles van voor tot achter te zien krijgen, maar onderstaande video laat je wel een aantal momenten zien in het proces wat erg belangrijk is om X Games tot een succes te maken.

Wist je namelijk dat de organisatie twee maanden al bezig is om de wedstrijd van drie dagen tot een succes te maken? Wij dachten eerlijk gezegd een maand, wat voor ons gevoel ook al aardig lang is, maar het kan dus nog langer. Maar hey! Wedstrijden zoals X Games zijn altijd wel om door een ringetje heen te halen. Zeggen we vanaf de bank, al kijkend naar de televisie. Want als we eerlijk zijn kunnen we je vertellen dat wij ook nog nooit bij een X Games wedstrijd aanwezig zijn geweest.

Jammer genoeg.

Maar laten we niet te lang in onze situatie rond blijven hangen, onderstaande video pakt de X Games wedstrijden eens een keer vanaf de andere kant aan en dat is very nice om te zien. “They use specialty equipment called snowcats. They’re kind of like a bulldozer, but not at all.” Juist, mooie introductie van de pistebully als je het ons vraagt. Na deze video is er natuurlijk nog genoeg wat we zouden willen weten, en wat ze dus niet hebben besproken, ook al zijn een aantal vragen toch beantwoord. Dus vandaar, check de video!

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle