Freeride. Video's - 16 januari 2020   12:56 Nick McNutt had een prachtig 2019 en daar mogen wij nu van meegenieten

Door:

Nick McNutt heeft alles uit het afgelopen jaar gehaald en dat is terug gekomen in de film ‘Winterland’ van TGR. Die complete film staat nog niet online, maar het segment van Nick McNutt nu wel en hij is echt bruut!

Alle beetje helpen wat betreft het kijken naar de allernieuwste film waar Teton Gravity Research z’n bloed, zweet en tranen in heeft gezet. Winterland is namelijk een film waar TGR nog maar eens goed laat zien wat ze als productiehuis in hun mars hebben en als er dan beelden van online komen?

Dan schuiven we maar wat graag aan en ook Teton Gravity Research meldt dat Nick McNutt ‘absolutely crushing it’, dus dan weet je een beetje wat je te wachten staat. Dit alles is geschoten in British Columbia en Alaska waar menig persoon jaloers van zou worden en dat… Is nu aan de orde.

Nee maar echt. Tijdens dagen dat het enorm sneeuwt lekker door de poedersneeuw heen knallen terwijl er onmogelijk veel sneeuw op de bomen ligt. That’s the dream, right?

Of naja, voor ondergetekende wel in ieder geval. Als dat niet voor jou geldt dan kan je je geluk nog op bij de big mountain momenten terwijl de zon schijnt. Nick McNutt is zoals je merkt dus van alle markten thuis en of dat dus dikke big mountain lijnen zijn of pillows waar doorheen gebeukt worden… De Atomic atleet is er allemaal wel voor te porren en wij op onze beurt ook. Daarom is het ook fijn dat Nick McNutt z’n seizoen ruim acht minuten duurt want het blijft maar doorgaan. En als je denkt dat het klaar is dan gaat het nog even door. Wij zijn dus blij, op naar de volgende Teton Gravity Research!

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride