Video's - 12 januari 2020   7:55 Niek van der Velden & Casper Wolf waren 4 dagen in Absolut Park en de beelden zijn grandioos

Door:

De edit van dit duo zit echt bomvol leipe shots waar we onze vingers bij aflikken. Niek van der Velden & Casper Wolf zijn namelijk door het park van Flachauwinkl heen geknald met als resultaat dat er echt heerlijk beeldmateriaal uit is komen rollen!

Nee serieus, begin je dag goed en laat de aankomende twee minuten en zeventien seconden even over je heen komen. Nadat je op play hebt geklikt uiteraard want anders zit je naar niets te kijken. Nee, je moet echt even naar Niek van der Velden en Casper Wolf kijken want samen hebben ze er iets enorm lekkers van weten te maken.

Én dan te bedenken dat ze maar vier dagen nodig hadden voor beelden zoals dit! Komen wij aan met beelden waar we drie weken mee bezig zijn en die er dan nog steeds niet uitzien…

…Tja, verschil moet er zijn zullen we maar zeggen en het is erg nice om te zien dat ze een edit zoals dit in elkaar hebben weten te drukken. “We spend some time in Absolut Park last week. Picked up a Gopro and filmed some clips. enjoy :)” Valt er te lezen in de beschrijving en dat genieten doen we zeker weten.

Want serieus, ga er maar even goed voor zitten en check ‘m, dan zal je zien dat er genoeg momenten zijn waardoor je bek open valt. Vooral die Cab 900 van Casper Wolf terwijl hij ‘m nog even een paar keer tweaked is echt niet gezond. Maar dat zal je dus dalijk wel zien. Wat ons betreft mogen ze dit vaker doen dus guys, als jullie dit lezen: pak die GoPro maar wat vaker op want we houden ervan!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's