Video's - 2 april 2019   17:14 Niek van der Velden gooit banger van inzending online voor Audi Nines ‘Become A Nine’

Door:

Op het randje van de deadline heeft Niek van der Velden alsnog een inzending gedaan voor Audi Nines 2019 – Become A Nine en deze brute beelden wil je even zien!

Om even te starten: We hoeven je toch niet te vertellen wat Audi Nines is en wat ze allemaal kunnen, toch? De afgelopen jaren heeft het evenement zich namelijk dermate in de kijker gespeeld dat iedere sterveling het wel kent!

Dus we gaan snel door en wel met de tekst dat het event van Audi Nines ook dit jaar gaat plaatsvinden en ook al zijn de eerste atleten al bekend gemaakt: er kunnen er nog wel een aantal bij. Dat vinden wij en die feeling deelt de organisatie. Dat gaat dan ook gebeuren aangezien er nog meer atleten bevestigd gaan worden, maar! Zelfs wanneer je niet uitgenodigd bent kan je alsnog kans maken op een plek en wel door een video in te zenden.

Dat is dan ook wat Niek van der Velden heeft gedaan en hij laat in onderstaande edit met een grijns op z’n gezicht zien waarom er eigenlijk geen andere mogelijkheid is voor de jury dan hem uit te nodigen voor Audi Nines 2019 in Sölden.

Nu is het dus op onze blote knieën bidden dat Niek van der Velden z’n video wordt gewaardeerd in alles wat er in die twee minuten aan brute tricks voorbij is gekomen, want dat is dus eh… Niet aan ons. Er zit een jury die de edits stuk voor stuk aan het bekijken is om maar een gefundeerd verhaal naar buiten te brengen en daar ligt dus een aardige druk op. Er zijn namelijk echt een hoop atleten die naar Audi Nines 2019 toe willen en er is maar plek voor een select aantal.

Bekijk dus snel de edit van hieronder en support Niek van der Velden door z’n bericht op de Insta van Audi Nines te liken, dit bericht te delen en show ‘m aan iedereen die om je heen staat zodat zij ‘m ook weer gaan liken. En nee, dan maakt het niet uit dat je nu in de trein zit of in de file staat op de A2. Sharen zal je!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's