Video's - 7 april 2020   18:02 Niek van der Velden & Red Bull werken zich samen, via Instagram, in het zweet

Door:

Vanmiddag kon je met Niek van der Velden & Red Bull’s motivatiecoach Lienke de Jong én via Instagram trainen. En eerlijk is eerlijk: dat was een aardig taaie uitdaging. Heb je ‘m gemist? Geen nood, we hebben ‘m voor je klaargezet zodat je aan de slag kan. En het mooie is ook nog eens dat het maar iets meer dan een kwartiertje duurt!

In tijden van thuiszitten is het noodzakelijk dat er creatief omgesprongen wordt met de mogelijkheden. En laat dat nou precies hét ding zijn van Red Bull. Ja, dat kan je wel aan de energy drink gigant overlaten en zo was het om 16.00 uur sharp de tijd om Niek van der Velden aan het werk te zien. Ditmaal alleen niet terwijl z’n snowboard ondergebonden was, maar wel via de livestream van Red Bull Nederland op Instagram.

Hier werkte hij onder leiding van motivatiecoach Lienke de Jong een thuis work out af en uiteraard hebben we alles meege-eh…

Schreven. Ja sorry hoor, maar we kwamen echt nét uit onze eigen training en moesten dus even overslaan. Maar hey! Anders hadden we echt meegedaan.

Nee, maar serieus.

Echt.

Geen bullshit.

Mmm. Je gelooft ons niet he? Komt het omdat we er niet al te fit uitzien? WAT, NOEM JE ONS NOU DIK?

Okay we dwalen af, terug naar de training van Lienke de Jong en Niek van der Velden en die zag er als volgt uit, waarbij altijd 45 seconden actief afgewisseld werd met 15 seconden rust:

Sessie 1: 2x

– Mountain climbers
– High plank jump + push up
– High plank spiders
– Side plank dips

Sessie 2: 2x

– Scissors
– Bicycle crunches
– Single leg squad
– High knees

Daarna was het tijd voor de laatste challenge, Niek van der Velden en Lienke de Jong eindigden namelijk met een Sumo squad op hun tenen. Één minuut lang. Dus, succes! Je weet wat je te doen staat. Vind je deze training van Red Bull te zwaar? Dan kan je nog de andere training van Niek van der Velden bekijken, waar hij met TeamNL aan de slag ging.

Niek van der Velden

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's