Video's - 30 december 2019   20:50 Nieuwste edit van Alex Meliss is 3 minuten lang dikke strepen trekken

Door:

Alex Meliss is weer bezig geweest en je ziet het… Het is overbodig om te melden dat hier beeldmateriaal uit is gekomen die je even moet hebben gezien!

Als we zeggen at we ‘drie minuten lang strepen gaan trekken’ klinkt dat een beetje alsof we bij Alex Meliss in de auto gaan zitten, maar we bedoelen natuurlijk wat anders. We bedoelen dat we vandaag over de schouder van Alex Meliss mogen meekijken terwijl hij door de ongerepte poedersneeuw beukt.

Samen met een paar maatjes natuurlijk he! Want tja, alleen is ook zo alleen.

Maar we kijken graag met Meliss mee aangezien de beelden die hij schiet gewoon prima vermaak zijn. En dat is nog zacht uitgedrukt, want we weten niet of je z’n andere werk hebt gezien?

Hij liet in deze brute edit namelijk zien dat je bar weinig nodig hebt om er iets grandioos lekkers van te maken en ook het avontuur welke Alex Meliss met Markus Eder, u wel bekend van de Freeride World Tour en ALPTOPIA, en Fabio Studer is aangegaan is meer dan prima om naar te kijken. Die laatste heet Roadshow trouwens, dikke tip.

En dan is er nu dus nog deze drie minuten die hij ‘gewoon’ even voor ons op internet heeft gezet. Dit alles in de Oostenrijkse sneeuw die Meliss heeft aangedaan en als we ‘m mogen geloven was het “A day out of the dreams. Powder, friends & good vibes only!”, waarbij we even twijfelen of dat eerste goed Engels is. Maar goed, we snappen wat hij bedoelt en daar kunnen we ons helemaal in vinden.

Al met al is het dus gewoon weer lekker wegkijken met Alex Meliss, dus aanslingeren die handel!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's