Video's - 8 april 2015   9:40 Nine Knights zet eerste onboardbeelden van deelnemers online

Door:

We hebben de trailer gezien, we hebben de deelnemerslijst gezien én we hebben de foto’s van de 2015 versie van Il Castello kunnen bewonderen. Het is nu dan ook de hoogste tijd dat we eens onboard gaan meegluren met wat skiërs en snowboarders tijdens de training!

Want we mogen dan wel bijna de hele lijst vol hebben met nieuws en foto’s vanuit Livigno, Italië, de wedstrijd en de gave videobeelden zijn toch wel de momenten waar we uiteindelijk op zitten te wachten. Nu is het niet zo verwonderlijk dat de wedstrijd verreden gaat worden, maar helaas zullen we hier geen livestream van hebben. Aldus de organisatie van Nine Knights zelf. Erg zonde natuurlijk, maar dat maakt een onboard video zoals die van hieronder extra interessant!

Ook al gokken we er wel op dat er weer een hele dikke recap van de hele week online gezet gaat worden hoor, dus al met al hoeven we ons geen zorgen te maken over de epic shots. Het enige is dat ze niet live zijn! Maar goed, genoeg gejankt daarover.. door naar de bewegende beelden die online zijn gekomen.

Sage Kotsenburg, Tom Wallisch en Halldor Helgason nemen ons mee door, over, onder en langs Il Castello en we moeten zeggen: hij ziet er via deze onboard beelden nóg indrukwekkender uit dan dat we op de foto’s hadden gezien! Het is sowieso gewoon een machtig mooie combinatie om snowboarders én skiërs én skateboarders met elkaar te zien stunten, maar in de setting waarin ze nu verkeren is het helemaal prachtig te noemen.

Zoals je merkt zijn we rete enthousiast en we kunnen je dan ook echt aanraden om even hieronder op die play knop te klikken aangezien je dan bijvoorbeeld een enorme bijl in de sneeuw ziet staan waar de mannen overheen kunnen stunten. Je maakt het mee tijdens Nine Knights 2015, kijken dus!

Het ging overigens niet bij iedereen helemaal vlekkeloos, zo ook niet bij Jesper Tjäder. Ouch..

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's