Video's - 7 januari 2019   19:04 Nino Kalmeijer showt highlights edit van 2018

Door:

Nino Kalmeijer heeft het afgelopen seizoen niet stil gezeten en dat is te zien in z’n nieuwe edit!

Het afgelopen seizoen heeft Nino namelijk voor dik twee en een halve maand in de sneeuw gezeten en dat is te zien ook. Want het is uiteraard een mooie start om aan je tricks te werken, maar het moet allemaal wel gedaan worden. Gelukkig voor Nino Kalmeijer schort het niet aan passie voor de sport en dus werden die twee en een halve maand goed gebruikt.

De beelden komen vooral uit Laax, maar ook het park van het Franse Les Deux Alpes wordt aangedaan in onderstaande edit. Dit alles vanwege het Nederlands Kampioenschap, welke in het Franse gebied gehouden werd. Jammer genoeg werd die wedstrijd door het weer niet volledig verreden, maar daar laat Nino Kalmeijer zich niet door uit het veld slaan.

En voor het komende seizoen? Dan ligt de prioriteit op hetzelfde als vorig seizoen: trainen, trainen, nog meer trainen. De freestyle skiër uit Utrecht zit dan ook weer in Laax om z’n tricks bij de schaven en het assortiment uit te breiden. Verder zal het Zwitserse Laax dus de uitvalsbasis zijn voor Nino Kalmeijer, die vanaf daar de nodige uitstappen wil maken richting de wedstrijden en dan het liefste op Europees niveau. En natuurlijk om aan het einde van het seizoen weer met het Nederlands Kampioenschap mee te doen!

Okay, genoeg gepraat, check hieronder de edit van Nino Kalmeijer, hopelijk zien we ook dit jaar meer beelden van ‘m terug!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's