Dé winterse lifestyle website van de BeNeLux!

Meld je gratis aan!

Mees van Lierop
NK 2017 in LAAX 1/4: Slopestyle segment met Mees van Lierop

Gepost op

In de eerste aflevering van de documentaire staat dag 1 van het NK 2017 in LAAX centraal, net zoals het diepgaande interview met freestyle skiër Mees van Lierop!

Met het oog op het aankomende Nederlands Kampioenschap gaan we deze periode wat meer doen met dit evenement. Even lekker terugblikken op de laatste editie uit LAAX, om naderhand vooruit te blikken op Les Deux Alpes. Dit doen we door de enorm lekkere documentaire over het NK in LAAX stuk voor stuk in het zonnetje te zetten, met dit keer de eerste dag van het evenement waar we onze gingen richten op de slopestyle wedstrijd én ‘s ochtends met Mees van Lierop een interview hielden.

Je hebt de documentaire natuurlijk al grijs gedraaid omdat hij zoveel mooie shots heeft, maar ook omdat hij als een baas door Made Media in elkaar gezet is. Right? Yes, daar gingen we ook vanuit, maar soms is het wel even lastig om het ene stukje terug te vinden in twintig minuten aan video. Plus, soms wil je ook gewoon eens even een video bekijken waarin enkel één atleet aan het woord komt!

Daar hebben we nu naar geluisterd en dit doen we vandaag in combinatie met Mees van Lierop, dé skiër waar iedereen het over heeft wanneer we praten over een enorm goede skiër uit Nederland. Dit word nog maar eens bevestigd door afgelopen seizoen, waarin Mees meedraaide in het wereld beker circuit en ook de beelden van hieronder laten nog maar eens zien wat voor concurrentie je hebt wanneer Mees van Lierop aan de start staat.

Een diepgaand interview met de skiër uit Bergeijk is het resultaat en hierin kom je veel over ‘m te weten. Check ‘m dus snel!

Er zijn nog geen reacties. Je bent de eerste!

Reageer