Video's - 18 maart 2018   12:55 NK 2017 in LAAX 2/4: Halfpipe segment met Isabelle Hanssen

Door:

Dag één van het NK in Laax is geweest, tijd om door te pakken met de halfpipe wedstrijd waar we Isabelle Hanssen voor de camera hebben!

Met het oog op het aankomende Nederlands Kampioenschap gaan we deze periode wat meer doen met dit evenement. Even lekker terugblikken op de laatste editie uit LAAX, om naderhand vooruit te blikken op Les Deux Alpes. Dit doen we door de enorm lekkere documentaire over het NK in LAAX stuk voor stuk in het zonnetje te zetten, met dit keer de tweede dag van het evenement waar we onze gingen richten op de halfpipe wedstrijd én ‘s ochtends met Isabelle Hanssen een interview hielden.

Wanneer je uiteraard bij aflevering één wil starten dan kan dat altijd, maar nu focussen we ons hier op de halfpipe wedstrijd waar we dus Isabelle Hanssen van te voren wat vragen hebben afgevuurd.

Want veel halfpipe atleten uit de BeNeLux zijn er niet, maar wanneer er eentje acte de presence geeft… Dan gaat diegene er ook wel echt meteen volle bak voor! Zo ook bij Isabelle Hanssen die al een aantal jaar bezig is om zich richting de top van de halfpipe wereld te stunten en dit doet ze zeker niet onverdienstelijk.

Daarom was er voor ons ook reden genoeg om de Nijmeegse eens aan de tand te voelen en dat mondde uit in een fijn interview waarbij we een hoop over Isabelle Hanssen te weten kwamen. Die willen we graag met jou delen, waardoor je hieronder nog maar eens naar het interview kan kijken en dit alles inclusief de halfpipe wedstrijd die in het Zwitserse LAAX is verreden voor het Nederlands Kampioenschap Snowboard en Freeski!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's