Video's - 7 december 2015   15:45 Nog één keer: Het beste van GoPro’s Line of the Winter 2014/2015

Door:

De wedstrijd zit er al lang en breed op maar dat mag de pret niet drukken. Als honderden wintersporters van over heel de wereld beeldmateriaal opsturen dan weet je dat genoeg video’s hebt om nog veel meer zieke edits te maken! Om het jaar 2015 alvast een beetje af te sluiten én nog een keer te laten zien waarom wintersport awesome is heeft GoPro de highlights van Line of the Winter verzameld en deze video in elkaar gezet. Enjoy! 

Met zo’n wedstrijd als Line of the Winter weet je dat je bakken vol met beeldmateriaal binnen krijgt. GoPro had namelijk bekend gemaakt dat iedere wintersporter kans kon maken op $20.000 cash door simpelweg een filmpje te schieten en deze onbewerkt op te sturen. Iedere maand werd er nog eens $1.000 weggegeven dus er was absoluut genoeg te verdienen!

Inmiddels weten we natuurlijk allang wie de winnaar is en dit kon ook eigenlijk niet missen als je naar de beelden kijkt, maar dat neemt niet weg dat er nog veel meer episch beeldmateriaal tussen zit.  Van Halldor Helgason die zijn snor goed op de gevoelige plaat vast legt tot lawines in de backcountry, het is allemaal voorbij gekomen. Om het succes van Line of the Winter nog een keer te eren hebben ze dus een volle edit gemaakt waarin de allerbeste momenten nog een keertje voorbij komen.

Overigens kunnen we alvast verklappen dat Line of the Winter een vervolg krijgt! Ook in 2016 maak je kans op dikke geldprijzen via GoPro, dus begin maar vast met het schieten van je beelden in de sneeuw. De details rondom de 2016 editie van Line of the Winter zullen binnenkort bekend gemaakt worden en uiteraard zullen wij je alles weer vertellen. Tot die tijd, geniet nog even met deze beelden!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's