Video's - 25 oktober 2019   19:47 Nog één keer per drone genieten van Audi Nines 2019

Door:

We weten het, Audi Nines 2019 is al maanden lang geleden verreden, maar dat weerhoudt de drone crew niet om nog even wat content online te plempen. Hele dikke content over Audi Nines 2019 wel te verstaan want we gaan weer even wat vlieguren maken!

Tja, het event Audi Nines 2019 is ook zonder beelden eentje waar je bij zou willen zijn. De setup is uniek te noemen, de atleten die ‘m rijden zijn stuk voor stuk wereld niveau en nu er ook nog eens extra drone beelden online gezet zijn is het hek helemaal van de dam. We konden er dan eigenlijk ook niets anders mee doen dan het aan je laten zien aangezien dit gewoon… Ja, we zeggen maar gewoon waar het op staat, tering dikke content is.

Teveel content uit Audi Nines land is er dus eigenlijk niet en dat zien we nu nog maar eens, ook al heeft de edit meneer of vrouw ook wel een aardige vinger in de pap natuurlijk.

We zijn overigens al wel druk aan het speculeren wat er volgend jaar allemaal op de atleten staat te wachten qua setup, maar we zullen er naar alle waarschijnlijkheid grandioos naast zitten. Want die looping van een paar jaar geleden, wie verzint zoiets?! Of zo’n hele course waar ze overheen moesten banjeren?

Het is dus zeker niet raar om nu al uit te kijken naar de Audi Nines 2020 variant, wat vind jij dat ze dit seizoen moeten gaan bouwen?

 

 

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's