Video's - 8 maart 2018   16:13 Nog even nagenieten van Drew Tabke’s run tijdens FWT in Andorra

Door:

De run van Drew Tabke in de laatste Freeride World Tour wedstrijd heeft heel wat monden open doen vallen. Net zoals die van ons, want die enorme backflip?! Holy shit, check snel de (onboard) beelden!

We hebben er al in de wedstrijdrecap aandacht aan besteed, maar we doen het nog maar eens. Dit alles zonder enige schaamte of iets in die vorm want allemachtig wat was die run van Drew Tabke een fijne zeg.

Wanneer je zaterdag mee hebt gekeken dan weet je waar we het over hebben, want Drew Tabke ging echt als een beest over de face van Vallnord-Arcalis in Andorra. En nu zou de Freeride World Tour z’n werk niet goed doen wanneer ze dit even extra uitlichten en dat hebben ze gedaan. Daarom kunnen wij nu gewoon nog maar eens genieten van z’n acties en het is echt onwijs jammer dat Tabke onderuit ging richting de finish, want het zou ‘m zonder te twijfelen een monster score hebben opgeleverd. Nu kunnen we overigens wel meer gaan vertellen over z’n run, maar dit is er gewoon eentje die je moet hebben gezien:

Een enorm fijne run schreeuwt natuurlijk ook om onboard beelden en ook die hebben we voor je op weten te snorren. Dus, ga je nog maar eens mee met Drew Tabke? Dan zie je meteen hoe steil alles is en hoe erge ballen van staal die kerel eigenlijk heeft. Niet letterlijk natuurlijk, want hij laat z’n broek niet zakken, maar hij ramt er wel een run uit waar we enorm enthousiast van worden! Maar dat had je natuurlijk al lang en breed gemerkt. Okay, genoeg geouwehoerd, tijd voor meer beelden:

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's