Video's - 14 april 2017   18:41 Nog meer brute drone beelden van Suzuki Nine Royals 2017

Door:

Nóg meer beelden van Suzuki Nine Royals 2017? Yep, en we sharen het maar wat graag met je. Want naast die vette edit, die vol zat met de meest bizarre hoogtepunten die daar in Watles voorbij kwamen, waren er ook drones aanwezig! En tja, je weet hoe gaaf drone beelden zijn he…

Eigenlijk hebben we echt alles al gezegd over Suzuki Nine Royals, maar wanneer er drone beelden voorbij komen… Ja, dan gaan we opeens overstag als een stel makke lammetjes.

Want eerst was het de ‘gewone’ recap over Nine Royals, waarin we je vertelde dat Sebbe de Buck ‘m had gewonnen en dat Seppe Smits tweede is geworden, in combinatie met de vette edit die daarmee gepaard ging. Daarna was het Jon Olsson die zijn hele avontuur in Watles nog eens extra goed op de video vast heeft gelegd én kwam Jesper Tjäder ook nog voorbij!

En dan zijn we de quad cork van Andri Ragettli nog vergeten. Maarja, to be honest, wanneer we Suzuki Nine Royals al voorbij zien komen zijn we eigenlijk al fan, maar we begrijpen het wanneer jullie er toch wel een keertje klaar mee zijn. Maar goed, drone beelden kan je bij iedereen nog eens onder z’n neus schuiven want als er iets is wat voor gave shots zorgt, dan zijn het wel die verrekte wespen in de lucht!

Zo klinken ze in ieder geval. Als een zwerm wespen die je achtervolgt terwijl je aan het snowboarden of skiën bent. Bijvoorbeeld dan he. De beelden zijn overigens naderhand wel écht van die momenten om gewoon met je mond open naar het scherm te kijken terwijl er voor de drieduizendvierhonderdeenentwintigste keer iemand achterna gezeten wordt door diezelfde wesp. Dus bekijken moet je ‘m zeker even, dan gaan wij nog even oefenen met onze drone voor de volgende keer!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's