Video's - 7 april 2015   10:43 Novak Djokovic’ grootste passie naast het tennis? Skiën!

Door:

Zo blijkt uit een video die onlangs het internet gevonden heeft. De nummer 1 van de wereld vertelt daarin namelijk met droge ogen dat hij nog eerder op de ski’s stond dan dat hij een racket in z’n handen gedrukt kreeg! Altijd fijn om te horen dat hij ‘onze’ sport zo’n warm hart toedraagt, maar waar ging het dan verkeerd dat hij toch voor tennis koos?Dat hij al geruime tijd met een racket en een bal iedereen weet te amuseren is bekend, maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken want Novak Djokovic die skiën als z’n passie ziet? Dat zijn nog eens teksten waar we wat mee kunnen! Wellicht is het algemeen bekend onder de fanatieke tennissers, maar het was voor ons best wel verwonderlijk dat zo iemand zoveel liefde voor ‘onze’ sport had en nu nog steeds heeft. Ook al bleek die liefde niet op te kunnen tegen het geweld wat ze tennis noemen en als we eerlijk zijn is dat toch wel de beste keuze die meneer Djokovic in z’n leven heeft gemaakt.

Want nu heeft hij al 8 Grand Slam bekers in z’n prijzenkast staan en het is altijd nog maar de vraag in hoeverre hij het ook zover zou schoppen in de wintersportwereld. Buiten dat, wel erg leuk dat hij zoiets zegt, maar we weten niet hoe goed hij in het skiën was toen Novak de keuze tussen skiën en tennis moest maken! Wie weet was hij wel zo slecht dat ieders ogen er pijn van gingen doen, maar had Novak het wel enorm naar z’n zin.. Je weet het niet! Als hij er dan mee door was gegaan had niemand ooit wat van een Novak Djokovic te horen gekregen. Ja, de lokale wedstrijdorganisatie misschien, maar daar zal het dan waarschijnlijk ook wel bij blijven.

We zagen de laatste keer Roger Federer en Lindsey Vonn al eens een potje tennis spelen in de sneeuw tussen de bergen en Novak zou voor zoiets dus waarschijnlijk ook wel te porren zijn. Of dat er ooit van gaat komen weet natuurlijk geen mens, dus we houden het er nog maar even bij dat hij praat over zijn passie voor het skiën. Welkom bij de club Novak!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's