Video's - 28 oktober 2019   19:07 Nu te bekijken: ‘In The Meantime’ van Tanner Hall

Door:

Yep, de beelden van Tanner Hall z’n ‘In The Meantime’ hebben het internet gehaald en daarmee staan er bijna 10 minuten aan freestyle & freeride beelden voor je klaar! Zei iemand daar triple backflip in de ongerepte sneeuw?

Ha! Na het debacle van de trailer, waar we toch wel aardig vergeetachtig mee omgesprongen waren, is het nu wel even anders. Met nog geen paar uur online is ‘In The Meantime’ al te bewonderen op Snowchamps! Chapeau en andere positieve geluiden mogen allemaal naar info@snowchamps.nl gestuurd worden, dan gaan we nu door met een serieuze vraag.

Want wat heeft opera met skiën te maken? Als je ons die vraag uit het niets stelt dan reageren we waarschijnlijk met “eh, bar weinig, why?”, maar toen hadden we ‘In The Meantime’ van Tanner Hall nog niet gezien. Tanner Hall heeft er namelijk z’n eigen kijk op en besloot dat het wel degelijk een fijn genre was om erin te voegen.

Tja, eerlijk is eerlijk: wat ons allemaal prima, maar misschien is dat ook wel een beetje de fanboy in ons die nu praat. Hoe dan ook, ‘In The Meantime’ duurt nog net geen negen minuten en is een mix van dikke lijnen, dikke park shots, een urban setting die ‘m pijn heeft gedaan en in de intro zeiden we trouwens iets over een triple backflip, maar die double tussen de bomen… Mamma mia. En die… Naja, de rest laten we graag aan de video over. Tanner Hall heeft er namelijk weer werk van gemaakt, dus het zou zonde zijn om dat niet door te zetten.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's