Video's - 27 november 2017   18:18 Nu volledig, gratis én een must om te bekijken: Triumph van Tanner Hall

Door:

Yes, het is tijd voor Triumph van Tanner Hall! De skiboss heeft z’n project online gezet en we hebben een mooie tip voor je die kort maar krachtig is: de prijzenpakker ‘Triumph’ is een must om te zien en wanneer je ‘m dus links laat liggen heb je echt wat gemist!

Behalve dat, het is Tanner Hall, je had eigenlijk al zonder te lezen door moeten hebben geklikt terwijl je hartslag naar een piek begon te gaan. Anyway, goed dat je nu hier bent want de komende minuten ga je erg goed besteden. Daar zijn we niet alleen van overtuigd, dat is gewoon een feit.

Niet alleen ga je Tanner Hall kneiter dikke runs zien maken, ook voor degene die ‘m al jaar en dag volgt zal het een mooie trip down memory lane gaan worden. Why you ask? Nou, omdat hij verschillende spots van meerdere jaren terug wederom gaat opzoeken om ‘m alsnog te doen. En sommige spots hadden toentertijd niet zo’n heel positieve uitwerking op Tanner Hall waardoor het nog wel eens een mentaal spelletje kon gaan worden.

Zo ook bij Chad’s Gap, toen het in 2005 grandioos fout afliep met Tanner Hall. Teksten als ‘hij zal nooit meer kunnen skiën’ van de dokters waren aan de orde van de dag en met twee gebroken enkels zag het er dan ook niet bepaald rooskleurig uit. Gelukkig weten wij ondertussen wel beter want hij jaagt tegenwoordig weer lekker van cliffs af alsof het allemaal niets is. En Chad’s Gap? Hij zei dat hij ‘m nooit meer zou gaan proberen, maar deze film heet niet voor niets ‘Triumph’…

Wees dus maar voorbereid op een dik kwartier aan brute beelden door de man die een enorme passie voor de sport heeft. Of zoals Tanner Hall het zelf zegt: “I’m a skiër man, that’s what makes me happy, that’s why i get up in the morning, that’s why i’m not insane. Well… That’s why i’m not fully insane.”

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's