Video's - 30 mei 2018   11:48 Oakley ski team ramt door het park tijdens Kimbo Session 2018

Door:

Oakley atleten en dit alles in combinatie met Kimbo Session? Dat kan alleen maar mooie beelden opleveren en dat heeft het dan ook gedaan!

En daarmee heeft Oakley weer een fijne edit waar ze mee kunnen werken. Kimbo Session, die je ondertussen wel een beetje de season ender voor de skiërs kan noemen, had een aardig aantal Oakley atleten er tussen zitten en dat heeft voor heel wat mooie shots gezorgd. Dus je kunt wel raden wie we allemaal voorbij gaan zien komen, toch?

Want tja, je moet wel een beetje up to date blijven wat betreft de atleten en hun sponsors he! En allemachtig wat heeft Oakley toch een heerlijk team bij elkaar. Ook wanneer je zo even met een schuin oog naar de lijst kijkt want we zien Henrik Harlaut en Joss Christensen langskomen, maar ook Colby Stevenson, Oscar Wester en Øystein Bråten hebben hun ski’s ondergebonden én dan hebben we de mooiste van het stel nog niet aan je voorgesteld.

We hadden ‘m willen introduceren als “Aanstormend Freeride World Tour 2019 kampioen“, maar wellicht is dat ook wel weer iets té voorbarig. Dat hij onze nieuwsgierigheid heeft gewekt is een understatement en dus zitten we dalijk standaard voor de livestream te kwijlen. Anyway, we dwalen weer eens af zoals altijd, maar ook Tanner Hall heeft zich dus laten zien tijdens Kimbo Session!

Dusja, je hoeft je nu niet meer af te vragen of je nog hieronder op play moet gaan klikken want we hebben nu dermate veel namen genoemd dat je al overstag moet zijn gegaan. Nee maar echt, er zitten écht heerlijke momenten tussen die het Oakley team bij elkaar heeft gestunt!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's