Video's - 18 mei 2018   18:37 Oh yeah, James Woods is gestart met vloggen in Woodsy’sWorld

Door:

Can we get a hell yeah?!

Ja? Mooi. Niet dat we ‘m nodig hadden, maar het was wel even fijn om te weten dat er iemand aan de andere kant van de lijn gewoon random ‘hell yeah’ heeft geschreeuwd. Thanks man, we houden van die dedication. Boks!

Oh, dat is dan weer teveel van het goede natuurlijk, want dat kan al helemáál niet. Naja, dan gaan we bij deze maar even verder met de tekst waarom we zo blij zijn dat James Woods is gestart met vloggen. Daar kunnen we kort maar krachtig over zijn: we vinden ‘m gewoon een held.

Punt. Zo. There you have it. Nee maar echt, we hebben nog nooit het genoegen gehad om James Woodsy Woods in levende lijve te ontmoeten, maar we gokken erop dat dat een grandioos moment gaat worden. Ook al staat er tegelijkertijd ook iemand met een megafoon in ons oor te schreeuwen dat je nooit je helden moet ontmoeten.

Maar met betrekking tot die kerel doen we maar even dat hij niet bestaat. Voor nu starten we met James Woodsy Woods die in Woodsy’sWorld richting Klappen in Zweden is gecrost voor Kimbo Sessions. De plek waar ‘myself and the best freeskiers in the world shut the winter season down!’ zoals hij het zelf zo mooi zegt. Daar wordt het een en ander afgestunt in het park waarbij James Woods een Instabanger tot een succes mag gaan brengen.

Als je niet weet wat dat is dan moet je hieronder even klikken en kijken. Als je wel weet wat het is dan weet je dat je de video van hieronder moet kijken. Al met al? Kijken dus. Nu is het trouwens hopen dat James Woods geregeld wat online gooit want anders worden we erg verdrietig.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's