Video's - 19 december 2018   18:27 Oh yeah, Kings & Queens of Corbet’s Couloir 2019 wordt badass

Door:

Een wedstrijd met Corbet’s Couloir in de hoofdrol? Jackson Hole heeft het geregeld en dit kan natuurlijk niet anders dan een complete, mooie chaos worden!

Want Corbet’s Couloir staat sowieso al garant voor de nodige gipsvluchten crashes, laat staan wanneer je er een wedstrijd aan hangt. Dan gaat iedereen toch nog even een stapje extremer want je komt natuurlijk niet langs om enkel en alleen deel te nemen. Right?

Dat dachten wij ook en afgelopen jaar was het 25 atleten, 1 couloir, beter bekend als het recept voor heel wat crashes en leipe tricks. En dit seizoen? Dan gaan ze het weer gezellig opnieuw doen! Overigens werd vorig jaar Corbet’s Couloir wel een beetje aangepast, want ze hebben bijvoorbeeld de boel een tijd voordat de contest ging plaatsvinden compleet dicht gegooid. Daarnaast hebben ze het een en ander geshaped én zijn er verschillende schansen aangelegd.

Als dat niet uitdaagt tot mooie momenten dan weten wij het ook niet meer en met betrekking tot de 2019 editie zijn we erg benieuwd wat het allemaal gaat brengen. Wat betreft de skiërs en snowboarders wordt er geen onderscheid gemaakt, waardoor je op het einde van de race één man en één vrouw hebt die gekroond gaan worden. Tot, jawel, King en Queen!

Jaa dat had je niet verwacht he! Oh, wel? Mmm, nouja, we hebben in ieder geval acht minuten aan lekkere beelden voor je klaar staan aangezien ze zojuist de 2018 recap online hebben geflikkerd. Tijd om ‘m eens goed te gaan bekijken en als de 2019 editie wordt verreden hoor je van ons! Oh, en zeg eens eerlijk: zou jij het aandurven? Kleine tip voordat je ‘OH HELL NO!’ schreeuwt: een 9-jarige heeft ‘m gereden. Check ‘t bewijs hierrrr!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's