Video's - 8 december 2016   12:32 Ondersteboven met Tanner Hall & Sammy Carlson in ‘Loop Segment’

Door:

Tanner Hall heeft zijn jeugddroom uit laten komen in zijn nieuwste film Ring The Alarm. Hij heeft namelijk een looping laten maken en deze wilde hij uiteraard even uitproberen op ski’s. Dat bleek een aardige kluif te zijn en samen met Sammy Carlson ging hij de uitdaging aan!

Wellicht heb je de film van Tanner Hall al eens gezien en is dit een bekend verhaal voor je, maar de kans bestaat dat je nog helemaal niets van Ring The Alarm hebt gezien. En dan, dan ga je een aantal heel fijne minuten tegemoet en wel om een paar redenen.

De eerste van het stel is dat Ring The Alarm écht een film is die je moet hebben gezien wanneer je backcountry ski fan bent want oehlala, die Tanner Hall weet écht wat hij doet! Dat terzijde gelaten, die Tanner Hall is gewoon een enorme held en alleen al om zijn bijzondere haarkeuze moet je eigenlijk gewoon al naar de film hebben gekeken. Maar goed, terug naar de redenen waarom je ‘m moet zien!

De volgende reden is de video die hieronder op je staat te wachten. Tanner Hall had namelijk toen hij klein was, en met hem nog vele anderen, van dat hot wheels speelgoed en blijkbaar heeft dat aardig indruk gemaakt. Waarom? Nou, omdat hij die enorme looping, die je overal bij kreeg, nu én in de sneeuw én op ski’s wilde gaan proberen!

Dit ging hij uiteraard niet in z’n eentje doen en dus kreeg hij hulp van niemand minder dan Sammy Carlson. Oh, wacht, dat is de volgende reden waarom je Ring The Alarm moet zien aangezien Sammy Carlson ook gewoon madness is om naar te kijken! Je raadt het al, die looping moest en zou succesvol afgerond worden en of dat gelukt is zie je na de klik. Voor de gehele film kan je overigens hierrrrr terecht. Gratis én volledig, wat wil je nog meer?

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's