Video's - 5 september 2016   15:37 Ook het Zwitserse Laax start met een webserie want #laaxisniceyo!

Door:

Of het Zwitserse Laax zich bij deze ook in de lijst van de webseries heeft gemeld? Het antwoord hierop is een iets te hoge én enthousiaste ‘yes!’ en na de klik trappen we meteen af met de eerste aflevering van #laaxisniceyo. Hierin mag de rookie squad gaan laten zien wat ze allemaal in petto hebben en we verklappen alvast dat dat een heleboel is! Maarre… Nu is de grote vraag natuurlijk nog steeds wel:  is Laax ook daadwerkelijk nice, yo?

Tja, dat kan je natuurlijk op een aantal manieren opvatten. Je zou je af kunnen vragen of het dorp, de accomodatie, de gezelligheid en dergelijke allemaal klopt. Maar goed, je kunt het ook bekijken van de freestyle kant. Want hoe is het slopestyle parcours wat er ligt? Hoe is de halfpipe? En wat wordt er voor deze dames en heren gedaan die graag de hele dag daar volle bak hun leven door de lucht heen gooien?

Laax

Jaaa, daar had je nog niet over nagedacht he! Buiten dat, er zijn ook nog mooie avonturen te beleven buiten de pistes en dat allemaal bij het Zwitserse dorpje Laax. Er is dus reden genoeg om meerdere factoren te bekijken wanneer het aankomt op #Laaxisniceyo en dan hebben we het nog niet eens gehad over het gehele plaatje.

En waarschijnlijk is dat hetgeen waar de makers van deze webserie uit Laax zich voor in het zweet hebben gewerkt. Laten zien dat je resort er eentje is waar je ooit in je leven heen moet zijn geweest. En dat kunnen we, zeker met betrekking tot de freestyle kant, zeker beamen want daar hoor je van ons écht geen onvertogen woord over! Bij deze vertellen we je dan ook alvast tussen neus en lippen door dat we er nog eens naar terug gaan, maar dat is iets voor later. Nu gaan we ons richten op de eerste aflevering van #laaxisniceyo en de crew heeft erg veel mooie shots uit de kast getrokken. Van ons mag aflevering 2 dus alweer online komen!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's