Video's - 6 december 2016   10:15 Op pad door Zuid-Amerika met Mancuso, Anderson & Dyer

Door:

Erg fijn zijn deze beelden en nee, dan hebben we het uiteraard niet alleen over de selfieshots die deze drie vrouwen voor ons in petto hebben. Skiën en snowboarden kunnen Julia Mancuso, Jamie Anderson en Lynsey Dyer zoals je weet als de beste en dat wordt nog maar eens duidelijk in de aankomende minuten toen ze bewapend met GoPro’s richting de sneeuw van Zuid-Amerika gingen!

Het hele idee van ‘richting de sneeuw van Zuid-Amerika gaan’ klinkt nog iedere keer, als we het er over hebben, een beetje als onwerkelijk. Wanneer we aan Zuid-Amerika denken gaan onze gedachten niet meteen uit naar skiën en snowboarden van bergtoppen waar je mond van open gaan vallen, maar deze vrouwen laten zien dat dat eigenlijk wel moet!

De locatie wordt benoemd als ‘The Chilean Andes Mountains’ en hier start het avontuur van de drie dames. Met een GoPro in de hand wordt de rit naar boven vastgelegd en uiteraard mogen de beelden dat ze naar beneden rammen ook niet ontbreken. En laten die beelden nou een genot zijn om naar te kijken!

Met Lynsey Dyer in het team hebben ze een enorme bron van ervaring meegenomen, maar we mogen de andere twee dames ook zeker niet ondersneeuwen. Ook freestyle snowboarder Jamie Anderson weet namelijk aardig haar weg door de ongerepte sneeuw van Chili en datzelfde geldt voor Julia Mancuso. Al met al? Dus een mooi avontuur. Overigens meldt GoPro nog dat “With their eclectic riding style and passion for adventure, these three female athletes find magic in the mountains,” ook al lijkt ons dat (finding magic) wel een beetje lastig.

Maar goed, verse sneeuw en mooie lijnen zijn wel het resultaat van deze mooie trip die volledig gefilmd is door GoPro’s! Check ‘m dan ook supersnel, we hebben ‘m hieronder voor je klaar gezet.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's