Video's - 17 oktober 2017   9:49 Op pad met de GoPro Hero6 terwijl Tom Wallisch door het park frontflipt

Door:

Tom Wallisch, frontflips, GoPro Hero6, Abe Kislevitz én Mammoth Mountain. Zijn we random shit aan het opnoemen? Nope, dit alles is terug te vinden in één video waarbij beide heren met 2.7 K én 120 FPS door het park heen zijn gevlogen!

Backflips en frontflips, wij zijn er fan van. Why?Nou, ze zijn relatief makkelijk te doen en ze blijven altijd wel een feest om naar te kijken. Stylisch as f#ck kunnen ze dan ook zonder twijfel zijn en dat zagen we bijvoorbeeld nog maar eens terug in Annecy tijdens de Sosh Big Air 2017. Tanner Hall leek het wel een mooi idee om met een dubbele backflip de wedstrijd af te trappen, waar Halldor het eveneens aan het publiek liet zien!

Het zijn maar een paar voorbeelden waarom het geniale tricks zijn en Tom Wallisch voegt er bij deze dus nog maar eens eentje aan toe. Of nouja, eentje? Maak er maar een handvol van want Abe Kislevitz heeft ‘m van boven tot onder gevolgd door Mammoth Mountain en dat liet de Amerikaanse freeskier zich geen twee keer zeggen door alles frontflippent te doen! Frontflipt, is dat overigens eigenlijk wel een werkwoord? Geen idee, een andere optie weten we niet, maar feit blijft dat Tom Wallisch er een heerlijke sport van heeft weten te maken.

Abe Kislevitz, u wel bekend van onder andere zijn edits bij de USC, werkt tegenwoordig voor GoPro en dat heeft zo te merken zo z’n voordelen. Op pad met de nieuwe GoPro maken ze meteen van de nieuwe mogelijkheid gebruik om met meer FPS te schieten dan gewend, waardoor de slowmotion beelden ook gewoon om je vingers bij af te likken zijn. Serieus. No bullshit! Lang verhaal kort; gewoon aanslingeren die handel, GoPro heeft er in ieder geval voor gezorgd dat, wanneer we ‘m in onze handen krijgen, hij veelal op deze setting komt te staan! Bij jullie ook?

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's