Video's - 14 november 2019   18:36 Originate with Michelle Parker S2E1: Tahoe – Stomping Grounds

Door:

Michelle Parker is weer op je beeldscherm en wel met Originate! Dit keer gaat ze samen met drie snowboarders op pad in Tahoe, waar genoeg dikke lijnen te vinden zijn!

Wat een heerlijke start van seizoen 2 van Originate is dit zeg. Vanaf de eerste seconde zit je er al meteen in en binnen een minuut is het eveneens billen knijpen geblazen waardoor Michelle Parker meteen je aandacht heeft. Je ziet daar meteen ook dat je niet met een normale ski vrouw te maken hebt. Michelle Parker is echt een vak apart en met Originate heeft ze nu de mogelijkheid om dat aan het grote publiek te laten zien.

En sure, dat had ze natuurlijk al in de films en dergelijke waar ze in mocht shinen, maar dit keer is het wel echt Michelle Parker die de webserie draagt en dat is niet alleen gaaf voor haar, maar ook voor ons. We zijn namelijk wel echt fan van de skister uit Truckee, Californië en ook al is ze ondertussen al 32… Ze komt echt heerlijk van de berg af.

En het mooie aan Originate? Michelle Parker gaat in deze aflevering op pad met snowboarders Danny Davis, Brock Crouch en Red Gerard! Dit is dus wel echt een echt mooie mix van een talentvolle crew en dat blijkt nog maar eens. De lijnen die gereden worden zijn nice, de tricks die uit het niets voorbij komen blijven vet en ook de diepgang in de aflevering wordt niet overgeslagen. Brock Crouch heeft namelijk een jaar of anderhalf geleden een meer dan slechte ervaring gehad tijdens het freeriden en nu hij weer bovenop een berg staat schoot toch weer vanalles door z’n hoofd. Michelle Parker was er om ‘m er doorheen te loodsen, wat ‘m extra het bekijken waard maakt.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's