Video's - 22 november 2019   18:38 Originate with Michelle Parker S2E2: Finding Freeski Flow in Jackson Hole

Door:

Michelle Parker is wederom op pad geweest en dit keer mocht Jackson Hole eraan geloven. Samen met wat locals en een fotograaf is ze in de nieuwe aflevering van Originate diepe poeder wezen knallen én dikke platen wezen schieten!

Eerst de vorige aflevering van Michelle Parker’s Originate bekijken voordat je hieronder aan Jackson Hole begint? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy the show!

Van Tahoe met snowboarders naar Jackson Hole voor een foto competitie, het leven van Michelle Parker is er eentje waar je eigenlijk gewoon een webserie over zou moeten maken… Oh, ha! Wait, dat is natuurlijk het geval.

Geintjeee!

Nee maar even serieus, we zijn tot op heden meer dan tevreden over de afleveringen van Originate. Komt dat door Michelle Parker omdat ze zo’n heerlijke skister is? Of komt dat door de verhalen die links en rechts in Originate voorbij komen? Of komt het omdat het allemaal gewoon heerlijk in elkaar overloopt?

Waarschijnlijk een mix van alles, aangezien het niet enkel één factor is die het een goede webserie maakt. Datzelfde geldt ook voor het fotograferen in de sneeuw met atleten want de klik moet er wel gewoon zijn. Samen met Aaron Blatt en local Mark Carter is ze op pad gegaan om de meest fijne foto’s te shooten, om daarna met Alex Yoder en Nick Russell de berg eens van een andere plek te bekijken.

Michelle Parker is namelijk overal wel een keer geweest in de wereld, maar Jackson Hole? Nope. Hoog tijd om daar dus verandering in aan te brengen en dat wordt op een badass manier gedaan.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's