Video's - 9 februari 2020   10:26 Paddy Graham gaat de Kicking Horse face van de Freeride World Tour inspecteren

Door:

Paddy Graham is weer eens op pad geweest en dit keer is hij in het Canadese Kicking Horse waar vanavond om 21.00 uur de Freeride World Tour al verreden is verreden gaat worden!

Vanavond om 21.00 uur is het zover, dan kan er weer naar de Freeride World Tour gekeken gaan worden. We hebben er ondertussen al het een en ander over geschreven en we weten eigenlijk nog steeds niet of we het een verbetering vinden, maar het zorgt er dus voor dat vrijdag al gestreden is om de medailles en dat eigenlijk iedereen al weet wie er gewonnen heeft behalve…

…Iedereen die er niet was. Tja, en laat dat nou net een enorme hoeveelheid mensen zijn. Op een relatief klein percentage aan personen na zit iedereen gewoon met smart te wachten op de tweede wedstrijd van de Freeride World Tour. Want hoe gaan de wild card atleten het doen en zou Tanner Hall eindelijk een keer loon naar werken krijgen?

De afgelopen keren gebruikte de Amerikaan de face van de wedstrijd namelijk ook gewoon als speeltuin, maar tot op heden was het vaker niet gegaan zoals hij wilde dan andersom. Jammer is het zeker en daarmee komt dus meteen de feeling dat het toch een keer goed moet gaan?

Hoe dat gaat aflopen weet de crew dus al dus niemand en is het op vanavond 21.00 uur want dan gaat het hele spektakel van start. Daarvoor is het dus Paddy Graham die even de boel komt inspecteren en dus is het ‘t bekijken waard. Wie denk jij dat er gaat winnen? Laat je horen in de reacties op social media!

Ps. we gaan de stream weer voor je fixen dus stay tuned!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's