Video's - 16 maart 2018   11:56 Pak ‘first chair’ met Aksel Lund Svindal en je komt alles over ‘m te weten

Door:

Aksel Lund Svindal heeft ook in de lift gezeten met Red Bull en hier kwamen weer mooie antwoorden uit, check ‘m snel!

Over alpine schrijven we eigenlijk bar weinig, behalve als we Lindsey Vonn weer als single door het leven zien gaan, of zonder kleren voorbij zien komen op het internet. Of Lisa Zimmermann natuurlijk, die vanwege haar ‘shoot in eva kostuum’ met Playboy nu nog steeds op onze bar ligt te shinen om bekeken te worden nog het meest vers in ons geheugen staat. Klik daarvoor trouwens hierrrr, maar verder?

Nee, dan schrijven we eigenlijk bar weinig over de atleten in strakke pakken. Voor Aksel Lund Svindal maken we overigens meestal nog wel eens een uitzondering, maar dat komt mede omdat hij gewoon badass video’s online laat zetten. Of gewoon überhaupt geniaal nieuws. Want wat te denken van zijn wedstrijd tegen Max Verstappen in de sneeuw (KLIK!)? Of die ene keer dat hij besloot om zijn gouden medaille om te laten smelten tot sim kaarten voor in je telefoon (KLIK!)?

Dat is wel iets wat we noemen ‘het vermelden waard’ en toen we ‘m voorbij zagen komen tijdens First Chair van Red Bull… Konden we het gewoon even niet laten om ‘m mee te pakken. Nu staat het tussen Freestyle en Alpine overigens twee – twee, waar Marcus Kleveland en Mark McMorris het team van de freestylers aanvoeren. Lindsey Vonn is de teamgenoot van Aksel Lund Svindal, die trouwens ook genoeg te bespreken heeft met Red Bull in de lift.

Red Bull vuurde namelijk aardig wat vragen af richting de atleet en hier komen bijvoorbeeld ook vragen over freeriden voorbij. Check ‘m dus snel, wat zou jij aan Aksel Lund Svindal willen vragen?

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's