Video's - 11 maart 2018   8:55 Pak ‘first chair’ met Lindsey Vonn en je komt alles over haar te weten

Door:

De first chair reeks loopt lekker en dit keer richt Red Bull zich op een vrouwelijke atleet. Lindsey Vonn schuift namelijk aan in de lift waar ze een hoop over zichzelf vertelt!

En met Lindsey Vonn maakt Red Bull dus niet alleen de switch van geslacht, maar ook van ski naar snowboard. Zo gingen meerdere atleten haar al voor in de ‘first chair’ reeks en ook dat waren niet de minste van het stel hoor. Zo kwam Mark McMorris voorbij zetten, maar ook Marcus Kleveland pakte de eerste lift met Red Bull omhoog om tegelijkertijd wat vragen te beantwoorden.

Beetje jammer is het overigens wel dat ze nu in een gondel zitten in plaats van een stoeltjeslift. Kom op jongens, het is first chair, dat gaat in onze gedachte over stoeltjesliften. Niet over gondels met banken. Ja noem ons nu maar even muggenzifters, maar dit is gewoon niet hoe het hoort.

Okay genoeg muggen gezift (???), er is ook genoeg te melden over Lindsey Vonn, want heeft ze een ritueel op de dag van de wedstrijd? Wanneer was haar eerste moment in de sneeuw? En wist je dat Lindsey Vonn een boek had geschreven? En wie ze als eerste bericht wanneer ze een wedstrijd heeft gewonnen?

Dit alles kom je allemaal te weten over Lindsey Vonn en vanaf dat moment nog meer want het interview gaat best vlot en hij duurt bijna drie minuten. Dat zijn dus best wat vragen en we kunnen het ons niet voorstellen dat dit allemaal in een gondel ritje is gebeurt. Dit had overigens wel allemaal gekund in een stoeltjeslift trouwens… Just saying.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's