Video's - 24 maart 2018   10:45 Pak hele dikke poeder runs met Peterson en Knect in Jackson Hole

Door:

Een droom week, zo beschreven ze het zelf en daar kunnen we ons wel in vinden. Er lag namelijk zóveel sneeuw in Jackson Hole waardoor we beelden nodig hadden om het te geloven!

Jackson Hole zit vol met prachtige plekken om runs te maken waar je zelfs nog enthousiast van wordt wanneer je het aan je kinderen vertelt. Bijvoorbeeld Corbet’s Couloir is er eentje die aanwezigheid van de hoeveelheid ballen bij de gemiddelde man uittest, maar het gaat allemaal nog even verder.

Want laten we wel wezen, Corbet’s Couloir is een must om vanaf te droppen wanneer je in Jackson Hole bent, maar een geheime plek is het daardoor niet meer te noemen. Daarom waren Drew Peterson en Tigger Knect op pad gegaan door het complete resort en hier hebben ze serieus lekkere lijnen weten neer te zetten.

En de beelden, die zijn uiteraard dan ook meteen om naar huis te schrijven want mamma mia wat knallen deze jongens door de sneeuw heen zeg. Heerlijk om dit soort beelden op ons beeldscherm getoverd te krijgen, enige probleem is wel dat we nu alweer enorm veel zin hebben om richting de sneeuw te gaan!

Maar goed, het is even niet anders. Maar even he… De naam Tigger Knect. Z’n achternaam klinkt een beetje alsof ze K’nex een keer verkeerd hebben gespeld en daar gewoon mee weg zijn gekomen. Om het dan nog maar eens af te maken met een voornaam die we ook in de categorie ‘erg bijzonder’ terug vinden. Naja, whatever. Als hij maar gelukkig is, right? Dat blijkt in ieder geval nog wel aan de beelden want een droom week in Jackson Hole bleek het zeker te zijn. En Drew Peterson zegt dat hij geniaal is, dus dan zal het wel. Waarbij laatstgenoemde een beetje op Jax van Sons of Anarchy lijkt, maar dan de wintersportvariant.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's