Video's - 10 april 2016   10:04 Paul de Groot en Rembert Notten knallen in 360° van je beeldscherm!

Door:

De spectaculaire beelden die Sportlife een week geleden in samenwerking met het Poederbaas Freeride Team online zette waren erg gaaf om naar te kijken en al met al smaakte dat naar meer. Haha, get it? Anyway, dit keer zijn het de atleten Paul de Groot en Rembert Notten die de bijzondere constructie door de sneeuw hebben gejaagd en ook deze beelden zijn om van te smullen!

Okay, okay, okay! We zullen al stoppen met de flauwe woordgrappen richting het eten van kauwgom van Sportlife, maar we zijn het er toch wel even over eens dat de driehonderdzestig graden beelden in de sneeuw een enorm gaaf resultaat oplevert? Inderdaad! Voor wie nu nog niet weet waar dit allemaal over gaat kunnen we je aanraden om even hierrrr op te klikken om daarna even op deze blauwe tekst te klikken.

Zo, ben je weer bij? Mooi! Dan kunnen we ons nu te goed gaan doen aan de runs die Rembert Notten en Paul de Groot in, volgens een lezer, Champagny hebben gemaakt. Uiteraard gebeurt er een hoop met als klap op de vuurpijl natuurlijk de faceplant van Rembert! De grote vraag is, kan jij ‘m vinden?

Uiteindelijk is er dus genoeg te beleven in zo’n driehonderdzestig graden video, dus we kunnen je nu echt aanraden om heel snel deze nieuwe, gave avonturen die Paul de Groot en Rembert Notten voor ons hebben vastgelegd aan te zetten. Overigens gaf onze gadgetchamp TakkU je nog een mooi advies en die luidt dat je het helemaal fancy kan maken met een VR bril zoals de Oculus Rift of de HTC Vive! Maar goed, we willen je natuurlijk niets in de mond leggen.

Zon, sneeuw en… wipe-out! Check of jij Rembert Notten Extreme skiër z’n faceplant kunt vinden!Freeriders Paul de Groot Freeskier en Rembert roken de berg af als een Poederbaas in 360° video. #LiveTheSportlife

Geplaatst door Sportlife op donderdag 7 april 2016

(Let op, video kan het best bekeken worden op een mobiel apparaat!)

Bron:

Foto: Poederbaas

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's