Video's - 14 februari 2019   18:15 Paul de Groot & Koen Bakkers doen St. Anton am Arlberg aan in dikke edit

Door:

De Poederbaas atleten Paul de Groot en Koen Bakkers zijn in St. Anton am Arlberg geweest en daar kwamen een aantal hele dikke minuten uitrollen!

Ergens is het niet zo gek dat er dikke minuten uit komen rollen wanneer je de namen Koen Bakkers en Paul de Groot in diezelfde zin zegt, maar ok. Altijd fijn om het nog maar eens bevestigd te krijgen, right? Blij zijn we in ieder geval zeker aangezien de camera én drone namelijk zijn meegegaan naar het Oostenrijkse St. Anton am Arlberg wat voor fijne beelden heeft gezorgd.

Zelf hebben ze een fijne tijd gehad in St. Anton am Arlberg en als we even kijken naar het hotel waar ze lagen, het Arlen Lodge Hotel, dan snappen we ook wel dat ze stuk voor stuk energie genoeg hadden voor een beuksessie. Of tien. De edit is dan ook gedoopt tot ‘Landscape of dreams’ en daar kunnen wij ons prima in vinden. De plek St. Anton am Arlberg an sich is gewoon al grandioos te noemen, laat staan de mogelijkheden voor het freeriden en dat laat het drietal erg goed naar voren komen in onderstaande beelden.

Of, nou… We zeggen wel drietal, maar dat is niet helemaal waar. Het blijft namelijk niet alleen maar bij skiën want we krijgen ook snowboard actie in deze edit te zien. En van wie? Nou, zegt de naam Irian van Helfteren je iets? Pff.. Stomme vraag, natuurlijk doet die naam belletjes bij je rinkelen want Irian is een grote als het aankomt op freeriden. En dat zien we dan ook terug in de edit!

Al met al dus een lekker in elkaar gedraaide video van Loïc Isliker, tijd om ‘m aan te slingeren dus!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's