Video's - 26 december 2016   15:31 PEOPLE ARE AWESOME – Winter 2016 editie

Door:

Het jaar 2016 zit er bijna op en dus het is zo’n beetje tijd om de balans op te maken! People are Awesome, het welbekende YouTube kanaal én Facebook pagina pompen al jaren een dikke edit eruit van alle awesome filmpjes die het internet op worden gegooid en dit jaar is geen uitzondering. Zak lekker onderuit en enjoy! 

Sinds de komst van de GoPro cam’s kan iedereen een dikke edit maken, maar er is altijd baas boven baas natuurlijk. In de 2016 winter editie van People are Awesome komt in nog geen vijf minuten tijd een hele rits aan zieke winterse filmpjes voorbij die je waarschijnlijk nog nooit hebt gezien maar die wel serieus awesome zijn.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een dikke triple frontflip over een kleine kicker? Of wakeboarden over een kicker gemaakt van ijsblokken? Er worden echt duizenden van dit soort filmpjes het internet op gegooid en wij doen natuurlijk ons best om er zoveel mogelijk met jullie te delen, maar er zijn simpelweg té veel filmpjes om over alles te schrijven. Maar goed, gelukkig bestaan dit soort edits ook nog!

Want ja, de editors van People are Awesome zijn weken lang bezig met het internet af struinen op zoek naar dit soort filmpjes om weer een dikke afsluiter van het jaar online te kunnen zetten. De ziekste moves van 2016, compleet gemaakt met zelfs kajakken in de sneeuw, wingsuiten over hele scherpe bergtoppen en natuurlijk gewoon heel veel sneeuw. Wat je ook aan het doen bent, nu is het tijd voor die chillmode!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's