Video's - 16 oktober 2016   14:07 Perspective Studios dropt volledige film ‘Enjoy The Ride’ GRATIS online

Door:

Goed nieuws heeft ons zojuist bereikt! Tijdens het International Freeski Film Festival in Amsterdam kon er voor het eerst naar de film van Perspective Studios gekeken worden en nu is Enjoy The Ride volledig via het internet te bekijken! En om het helemaal af te maken is deze ook nog eens GRATIS te aanschouwen, dus ga er maar eens goed voor zitten en klik snel verder!

Ja, dit zijn wel momenten waar we vrolijk van worden. Enjoy The Ride van Perspective Studios zit namelijk bomvol gave actie en uiteindelijk duurt dit alles nog niet eens een kwartier. Kudo’s, kudo’s en nog meer kudo’s dus en alsof dat nog niet genoeg was komen er ook nog eens twee Nederlandse skiërs voorbij! De urban scene is altijd al wel iets geweest waar we met vreugde naar kijken, maar we vinden het nu ook gewoon erg gaaf om te zien dat er twee Nederlandse skiërs in voor komen die er echt alles aan doen om Sierra Nevada ondersteboven te stunten.

Waarschijnlijk hoeven we ze niet meer aan je te introduceren, maar voor het geval dat je de afgelopen periode onder een steen hebt gelegen zullen we je nog even bijpraten. Elia Mitalas en Vincent Renooy zijn namelijk de twee namen die je dalijk op je scherm voorbij gaat zien vliegen, stunten en crashen en dit alles is gefilmd in nog minder dan twee weken tijd!

Het was dus hard werken en meteen enorm veel genieten met als resultaat deze iets minder dan tien minuten durende rammer van Perspective Studios. Overigens switchen we ook nog even tussen de urban- en parkshots want James ‘Woodsy’ Woods en Callum Welch stunten samen gezellig door het park van Breckenridge. Okay. Genoeg geouwehoerd, check snel de beelden en geniet mee met het avontuur van o.a. Elia Mitalas en Vincent Renooy!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's