Video's - 31 augustus 2016   16:21 Perspective Studios showt trailer van Enjoy The Ride met Elia Mitalas en Vincent Renooy

Door:

De trailertrein is op volle snelheid aan het rondbanjeren en zoals je al merkt is de hele lijst met films nog maar eens een keer langer geworden. Perspective Studios heeft namelijk de trailer van hun nieuwste film ‘Enjoy The Ride’ online gezet en deze film gaat een hele speciale worden! Why you ask? Nou, omdat er twee (!) Nederlanders in meedoen genaamd Elia Mitalas en Vincent Renooy!

Normaal gesproken zien we beide heren druk bezig om Dutch Cup punten bij elkaar te harken, maar dat is dit keer niet het geval. Vincent Renooy en Elia Mitalas zijn beide namelijk richting het Spaanse Sierra Nevada afgereisd om daar samen met nog twee andere skiërs genaamd Callum Welch en Row Emery aan een nieuwe film te werken!

Wanneer je je nu afvraagt of je daar kan skiën kunnen we je alvast vertellen dat dat zeker het geval is, ook al is de crew van Perspective Studios daar niet geweest. De urban setting, dat is waar ze naar opzoek waren! “We waren tien dagen in Sierra Nevada en we hebben daar geen enkele piste gepakt. We zijn alleen maar de straat op geweest en daarvoor was dit dorp echt perfect. Alles was op loopafstand en om de zoveel meter was er eigenlijk alweer een spot. Echt helemaal top dus!” aldus een trotse Elia Mitalas over zijn urban avontuur.

Zoals je dalijk in de trailer gaat zien kunnen we ons op gaan maken voor heel wat drops, double kink rails, wall rides en lange handrails. De volledige film, die in premiere gaat tijdens de iF3 in London op 13 oktober, gaat dus een hele gave worden, ook al ging het soms ook wel eens fout. Goed fout. En uiteraard krijgen we dat ook te zien!

“Ja het ging niet altijd zoals het moest,” blikt Vincent Renooy terug op zijn eerste, echte urban trip. “Maar dat hoort er bij! Iedereen had wat aardig harde crashes, ook al hebben we het uiteindelijk toch redelijk heel gehouden. Soms lag er wel een beetje weinig sneeuw waardoor sommige spots helaas niet mogelijk waren. Dit was jammer, maar het zorgt er voor dat ik er sowieso nog eens een keer voor terug zou willen. Sierra Nevada was namelijk heel vet. Ik heb veel ervaring opgedaan en een heel gezellige trip gehad!”

Hier blijft het overigens niet bij aangezien ook James ‘Woodsy’ Woods zijn opwachting maakt in Enjoy The Ride van Perspective Studios! De crew is namelijk naar Breckenridge geweest waar Woodsy en Callum samen door het park heen knallen, iets wat zonder twijfel ook om te kwijlen gaat worden.

Al met al gaat Enjoy The Ride van Perspective Studios dus een film worden die zeker bij ons op de lijst staat en we zijn enorm benieuwd naar de complete film! Check tot die tijd de trailer, wat vind jij van de nieuwste creatie waarin Elia Mitalas en Vincent Renooy voorbij komen?

Bron:

Foto: Perspective Studios

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's