Video's - 8 december 2019   9:15 ‘PINOT GRIGIO’ is vanaf nu VOLLEDIG en GRATIS te bekijken

Door:

Hij heeft al een paar premières gezien, maar PINOT GRIGIO van Notion staat nu toch echt volledig op het internet. Tijd om ‘m aan te slingeren dus!

De kans bestaat dat je ‘m bij het Freeride Film Festival van afgelopen november al hebt gezien, of dat je ‘m bij een wedstrijd in De Uithof hebt mogen aanschouwen, maar nu was het volgens de Nederlandse crew tijd om ‘m aan het grote publiek te showen.

Groot gelijk geven we ze overigens en het mooie is nog dat Shred Bots de schouders er eveneens onder heeft gezet. Zij zijn namelijk degene die ‘m op YouTube hebben geknald en dat lijkt ons niet meer dan relaxt voor de Notion’s crew!

Zoals je wellicht weet gaat Pinot Grigio over ‘snowboarden met vrienden’ en dat klinkt cliché, en dat is het wellicht ergens ook wel, maar dat is wel waar Pinot Grigio over gaat. En dat weten ze goed te laten zien ook! Het hele feest, met onder andere Kasper de Zoete, Max de Vries, Egor Chebanov, Wouter Groot, Lucas Uitendaal, Bart Falhaber, Zoltan Strcula en vrienden in de spotlights, is eerst naar Oostenrijk afgereisd om daarna het vliegtuig, bus of auto naar Finland te pakken. Niet alleen wordt er stil gestaan bij de banger shots, maar wordt er ook geshowd wat er nou eigenlijk allemaal aan vooraf gaat. Momenten, die je normaliter niet perse meemaakt.

Al met al kunnen we dus gewoon stellen dat je hieronder snel op play moet gaan klikken en niet meer moet lezen naar wat we te melden hebben want het slaat toch nergens meer op. Pinot Grigio van Notion, die moet je kijken en je aandacht aan besteden!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's