Video's - 3 december 2016   10:01 Poederbaas dropt ‘Down The Powderline’ GRATIS in webserie format

Door:

Goed nieuws! Poederbaas heeft besloten om hun eerste film Down The Powderline in delen online te gaan zetten en dat vinden we heel erg nice! Na de klik kan je dus meegenieten met de avonturen van het Poederbaas Freeride Team want de eerste twee delen staan namelijk al op je te wachten! Update: ook deel 8 staat online!

We snappen dat er een hoop uitroeptekens in de intro staan, maar we kunnen gewoon simpelweg ons enthousiasme niet meer onderdrukken. De film Down The Powderline staat dalijk namelijk volle bak op internet!

Ja dat is inderdaad heerlijk nieuws en de aankomende dagen gaan er nog meer afleveringen het licht zien. Nu staan namelijk de eerste twee afleveringen hieronder te trappelen om afgespeeld te worden, dalijk komen er nog meer afleveringen aan. Uiteindelijk gaat de volledige film dus op het wereld wijde web te zien zijn en kunnen jij en ik ‘m ook nog eens bekijken.

Voor de 13e keer bijvoorbeeld, zoals bij ons het geval is. De vraag of je ‘m hebt gezien is naar alle waarschijnlijkheid dan ook een hele domme aangezien de film in bussen van Husk, Sunweb en ga zo maar door getoond werd. Om nog maar te zwijgen over het Freeride Film Festival, waar je de avonturen van Paul de Groot, Rembert Notten, Sanne de Jong, Boaz Bego, Seb Jam en Tijn Vuijk ook op groot scherm kon begluren!

Mogelijkheden waren er dus genoeg om ‘m te bekijken en als je dit artikel in de gaten blijft houden heb je aan het einde van de week de volledige film nog eens gezien. We zullen dit artikel namelijk updaten zodat je alles in 1 hebt, wel zo handig. Poederbaas is op dit moment onderweg met de brute Land Rover inclusief Caravan en het zal ons niets verbazen wanneer daar ook weer iets gaafs uit gaat komen. Maar tot die tijd, kijken we lekker onderuitgezakt op de bank naar Down The Powderline!

Afl. 1:

Afl. 2:

Afl. 3:

Afl. 4:

Afl. 5:

Zijn we nog steeds naar opzoek!

Afl. 6:

Afl. 7:

Afl. 8:

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's