Video's - 23 januari 2018   14:43 Poederbaas dropt verse trailer voor Poederbaas Riders Choice 2018

Door:

Het unieke freeride evenement van Poederbaas genaamd Poederbaas Riders Choice 2018, dat op 3 maart 2018 van start gaat, begint steeds dichterbij te komen en om iedereen nog eens extra enthousiast te maken heeft het beanie merk een trailer online gezet. Dit is er uiteraard eentje met heerlijke actie zoals we van Poederbaas gewend zijn dus die moet je zeker even zien!

Want wat betreft actie shots zit het Nederlandse mutsen bedrijf niet verlegen. Met atleten als Paul de Groot, Joost van der Burg en Rembert Notten hebben ze goud in handen en al helemaal wanneer ze de Sony action cam op hun hoofd of buik aanzetten. En dan hebben we het nog niet eens gehad over bijvoorbeeld de freestyle atleten Mees van Lierop en Evy Poppe, die op weer compleet andere wijze voor het nodige ‘kaak naar de grond’ materiaal zorgen!

Een divers team heeft Poederbaas dan zeker, maar dat zie je dalijk allemaal terug in de trailer. Of nouja, allemaal. Hij heeft uiteraard de focus liggen op freeride waardoor je Mees en Evy even niet voorbij ziet komen, maar dat de trailer voor Poederbaas Riders Choice fijn is om naar te kijken is een zekerheidje.

We schreven het overigens de vorige keer al: “Wie er straks allemaal richting Frankrijk af gaan reizen blijft nog even geheim en het enige wat Poederbaas naar buiten wilt brengen is dat het echt alleen om de tien allerbeste talenten uit de Benelux gaat. Oftewel, de spanning kan nog aardig opgevoerd worden!” en daarmee houdt Poederbaas nog steeds aardig woord, aangezien we nog steeds niet weten wie er een kans gaat maken voor een ticket naar Refuge Des Drayères, waar het hele exclusieve evenement plaats gaat vinden.

Of we dat irritant vinden? Oh, jazeker. Maar tegelijkertijd vinden we het enorm geniaal, want niemand weet het van elkaar en iedereen heeft dus nog een kans! Want ben je na het zien van de trailer nou helemaal enthousiast geworden en zit je met je handen in het haar waarom je hier niet bij bent? Dan hebben we goed nieuws voor je, want wat we wel weten is dat iedereen zich in kan schrijven en daarmee kans kan maken op één van de tien plekken die vergeven worden. Meer informatie daarover vind je in het artikel die achter deze blauwe tekst zit, ga jij een gooi doen naar zo’n ticket? Laat het ons weten!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's