Video's - 14 oktober 2018   10:02 Poederbaas lanceert trailer van talentvolle film ‘Create Your Signature’

Door:

En daarmee showt Poederbaas de eerste beelden van alweer zijn derde productie aan de wereld!

Poederbaas blijft de afgelopen jaren een film maken en we haken graag aan om hier dieper op in te gaan. De naam van de film verduidelijkt al een hoop wat er dalijk op je te wachten staat, maar gelukkig is er nog meer te melden dan dat.

Poederbaas bespreekt nog maar even z’n eigen film met tekst: “Afgelopen winter zijn we met 12 jonge ski- en snowboardtalenten uit de Benelux afgereisd naar Gardien Refuge des Drayères: een hutje in de middle of nowhere. Geen wifi, geen wegen en geen skiliften. In deze week zijn de talenten onder begeleiding van ervaren freeriders en gidsen gepusht om zichzelf te ontwikkelen. Hieruit is onze derde Poederbaasfilm ontstaan: CREATE YOUR SIGNATURE. Jouw sporen, jouw lijnen, jouw signature.”

Diepe teksten die dalijk dus allemaal vertaald mogen worden richting het witte doek. Onder de twaalf talenten zaten onder meer Mees van Lierop, Mathieu Verlinden, Joost van der Burg en Sander D’Helft, die weer onder de ervaren vleugels van trainers Paul de Groot, Rembert Notten en Koen Goris vielen.

De premiere van de film is tijdens het Freeride Film Festival in Tuschinski, waar wePowder de organisator van is. Hier zal dus de derde film aan het grote publiek geshowt gaan worden en de vraag is nu uiteraard hoe hij verder het internet op gaat komen. In delen, zoals Ride With You en Down the Powderline, of toch maar gewoon in één keer compleet? En gaat hij de voorgaande films overtreffen?

Ach, we gaan het allemaal wel zien, voor nu doen we het met de trailer van CREATE YOUR SIGNATURE:

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's