Video's - 5 februari 2017   11:13 Poederbaas Roadtrip Vlog #4: Op jacht naar sneeuw in Italië

Door:

De Poederbaas Roadtrip combinatie, met Rembert Notten en Paul de Groot in de auto, is wederom richting een plek gestuurd waar de sneeuw op hen lag te wachten. Italië zou dit keer aangedaan worden door de Poederbazen en het resultaat is na de klik te bekijken in de nieuwste vlog!

Eerst de vorige afleveringen van de Poederbaas Roadtrip bekijken voordat je de nieuwste avonturen van Paul de Groot en Rembert Notten voorbij ziet komen op je beeldscherm? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken.

Het freestyle avontuur van het mooie ski duo heeft in deze vlog plaats gemaakt voor de echte, verse poeder. De vorige keren vlogen ze namelijk achter Mees van Lierop aan door het park van het Zwitserse Laax, om in de volgende vlog met Loïc Isliker op pad te gaan. Beide hebben een talent waar je u tegen zegt waardoor het in combinatie met Rembert en Paul een mooie mix zou gaan worden!

Maar goed, dat was toen en hieronder staat de nieuwste aflevering van het Poederbaas team op je te wachten. Wat betreft de hoeveelheid van de sneeuw was er her en der wel wat te klagen, maar gelukkig voor de crew hebben zij een rijdend huis die ze overal neer kunnen zetten. De volgende woonplaats zou in Italië zijn en ook al had Italië niet vooraan gestaan toen de weergoden sneeuw uitdeelden, wanneer je maar goed genoeg zoekt kan je het zeker vinden!

Dat bleek ook het geval te zijn en daarmee hebben Paul de Groot en Rembert Notten weer heerlijke beelden weten te schieten. Check dus snel de nieuwste vlog van de Poederbaas Roadtrip, waar moeten ze volgens jou de volgende keer naar toe afreizen?

Bron:

Foto: Tim Vanhoutteghem - Poederbaas Media Box

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's