Video's - 27 februari 2017   9:47 Poederbaas Roadtrip Vlog #5: Chamonix

Door:

Wanneer je dacht dat het alleen maar veel verse sneeuw en skiën is wat de klok slaat bij de Poederbaas Roadtrip dan heb je het eh… Toch wel aardig goed. Maar! Soms gaat het ook wel eens even niet zoals het hoort en dan komt de echte avonturier naar boven. Zo ook bij Rembert Notten en Tim Vanhoutteghem want hun combinatie liet ze even in de steek en dat moest uiteraard opgelost worden!

Eerst de vorige afleveringen van de Poederbaas Roadtrip bekijken voordat je de nieuwste avonturen van Paul de Groot en Rembert Notten voorbij ziet komen op je beeldscherm? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken.

Tja, daar zit je dan. Midden in een dikke sneeuwbui. Zonder gas. Of stroom. Of verwarming. Hoe ga je dat in vredesnaam oplossen? Het is niet dat Rembert Notten nou de meest doorgewinterde (haha) kampeerder is, dus we kunnen ons best voorstellen dat hij even achter z’n oren heeft gekrabd hoe hij dit nou in vredesnaam moest gaan oplossen.

Nee, maar even serieus, want we snappen best dat je je nu afvraagt “moeten we bij deze echt volle bak medelijden met Rembert Notten en Tim Vanhoutteghem hebben? Het is natuurlijk niet de meest warme omstandigheden waar ze in verkeerden…”

Nou, eh, nee. Natuurlijk, het hele avontuur van een lekke band, die aanrijding en het feit dat ze zonder gas en verwarming hebben gezeten was naar alle waarschijnlijkheid niet leuk, maar Rembert Notten is er eentje die altijd mogelijkheden ziet en niet voor een gat te vangen is! En dat is nog maar eens extra goed terug te zien in deze aflevering. Uiteindelijk zitten beide heren namelijk lekker in het zwembad en krijgen ze een massage, dus hebben ze zich zeker even goed laten verwennen.

Het is dan ook dit keer even wat minder skiën, ook al zijn de laatste shots in België geschoten toen het er enorm aan het dumpen was en dat heeft gave beelden gegeven!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's