Video's - 14 januari 2017   9:29 Poederbaas Roadtrip Vlog #2: Op bezoek bij Mees van Lierop in Laax

Door:

Yessa, er is weer een vlog van de Poederbaas Roadtrip crew online gekomen! Rembert Notten en Paul de Groot zijn uiteraard nog steeds aan het cruisen door de alpen op jacht naar de meest verse poeder, ook al maken ze dit keer eventjes een uitstapje naar de geprepareerde sneeuw. De freeride bazen gaan namelijk op bezoek bij het Nederlandse freestyle toptalent Mees van Lierop!

Wil je eerst de vorige aflevering van de Poederbaas Roadtrip bekijken voordat je je hieronder aan de volgende vlog waagt? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy the show!

Eigenlijk behoeft deze vlog geen tekst meer, want op bezoek bij Mees van Lierop in Laax? Dat zorgt zonder twijfel voor beelden waar je mond van open gaan vallen. Daarnaast is het Zwitserse Laax sowieso al een plek die echt te prachtig voor woorden is en wanneer je het freestyle talent Mees van Lierop dan ook nog eens over de schansen ziet vliegen…

Poederbaas RoadtripFoto: Tim Vanhoutteghem – Poederbaas Media Box

…Dan is het feest voor ons eigenlijk al compleet zelfs voordat we nog maar één seconde hebben gezien. Maar goed, dat bleek achteraf gezien allemaal nóg leuker te kunnen want Rembert Notten en Paul de Groot wilden zich natuurlijk niet laten kennen ten opzichte van hun nieuwste teamlid! Ze zijn namelijk eigenlijk altijd wel in de ongerepte poedersneeuw te vinden en die enorme schansen zijn dan ook wel even een compleet ander verhaal.

Maar Rembert en Paul zouden Rembert en Paul niet zijn wanneer zij hun balls of steel lieten zien en het eindresultaat was dan ook dat ze gewoon achter Mees van Lierop aan vlamden. Kijk, zo hoort het jongens, kudo’s! Om het helemaal af te maken zorgde dit natuurlijk ook voor fijne shots die hieronder allemaal verwerkt zijn in een edit die je zeker even wilt zien. Doen dus! Waar denk jij dat de Poederbaas Roadtrip in de volgende vlog naar toe is gegaan met hun brute combinatie?

Bron:

Foto's: Tim Vanhoutteghem - Poederbaas Media Box    

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's