Freestyle. Video's - 5 juni 2019   18:24 Postland Theory komt met edit van WKND 3.0 in Skidome Terneuzen

Door:

Yesyesyes! De beelden waar we met smart op zaten te wachten staan online, check dus snel de verse edit die Postland Theory heeft gemaakt van WKND 3.0 in Skidôme Terneuzen!

Dat WKND 3.0 een weekend was die vol zat met leipe momenten moge ondertussen wel duidelijk zijn. Toch? Als het goed is heb je de eerste beelden, die Halux Visions heeft geschoten, al voorbij zien komen en die gaven je al een mooi beeld wat er allemaal gebeurde bij het evenement in Skidôme Terneuzen. En sure: dat zijn zeker beelden die je nog eens vaker dan een enkele keer aanzet, maar Postland Theory pakt eveneens goed uit!

Met dik twee en een halve minuut aan rammers showt Postland Theory nog maar eens goed wat voor actie er voorbij kwam tijdens het eerste weekend van juni. Want er werd namelijk gesnowboard als een malle, waar er uiteraard ook nog even naar buiten gegaan werd voor de nodige skateboard actie.

Tja, dat was een mooi voordeel van het lekkere weer waar WKND 3.0 mee te maken had en dan kan je er uiteraard maar beter gebruik van maken. Right? Dat was dan ook iets wat bij WKND 3.0 aangemoedigd werd waardoor de sfeer er altijd goed inzat. Was het niet op de baan, dan was het wel erbuiten. Dat heeft Postland Theory dan ook meer dan prima vast weten te leggen en lang verhaal kort?

Deze edit moet je gewoon even zien want ze hebben met onderstaande edit weer wat heerlijks in elkaar weten te fietsen.

Voor meer informatie rondom de winnaars en dergelijke kan je achter deze blauwe tekst terecht, dan kan je namelijk hieronder gewoon easy goings op play klikken.

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle