Video's - 10 december 2017   12:55 Race drones volgen Shredbots in te brute edit voor ‘R3BOOT’

Door:

Een te brute edit? Ja, we wisten het zelf ook even niet goed te benoemen hoe we ons nu voelen, maar feit blijft dat we drone beelden hebben gezien die we nog nooit hebben gezien. Alsof je opeens meevliegt met een stuntvliegtuig. No bullshit, dit in combinatie met de crew van Shredbots maakt dat je deze beelden écht even wilt zien!

Tegenwoordig is het al niet eens meer enorm vreemd wanneer je met een drone aan komt zetten zodat je het een en ander kunt filmen op de berg. Sure, een beetje vreemd blijft het altijd wel, maar dat tijdperk hadden we met de action cam’s ook en dat is nu ook verleden tijd. Sterker nog, wanneer je een beetje echt goede content wil leveren dan verwachten ze eigenlijk al drone footage!

Dan heb je twee keuzes. Of je huurt een helikopter waarmee je iedereen vast kunt leggen, of je zorgt ervoor dat je met je drone klaar staat zodat je daarmee het luchtruim kunt kiezen. Zelf zouden wij voor optie één gaan, maar dat is meer omdat we weten dat het gewoon voor bizarre momenten gaat zorgen. Want laagvliegende helikopters in het park, anyone?

Ja, dat is dus niet zo’n goed idee, maar wel erg gaaf! Anyway, we dwalen af, onderstaande beelden zijn dus geschoten met een race drone, waardoor ze echt binnen notime ondersteboven kunnen hangen én tegelijkertijd de atleet in kwestie kunnen inhalen. Het is echt te bizar voor woorden wat voor sessie de crew van Shredbots in elkaar heeft weten te zetten, maar het is in ieder geval wel meteen een extra goede reden om hun nieuwste project genaamd R3BOOT even bij je collectie te voegen.

Deze beelden zijn namelijk echt niet hetzelfde als wat je normaal gesproken voorgeschoteld krijgt en dat maakt het allemaal een stuk interessanter dan dat het al was. Wat betreft de atleten zijn het onder andere Torstein Horgmo, Werni Stock, Craig McMorris en Anto Chamberland die je voorbij ziet komen, dus ook daar zit het wel goed!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's