Video's - 24 februari 2018   20:38 Recap: Red Bull Crashed Ice 2018 3/4: Marseille

Door:

Ook in Marseille zouden de schaatsen geslepen gaan worden en waren het de atleten die er alles aan zouden doen om maar bij die laatste vier te komen, maar wie lukte het en wie… Niet? Check ‘t!

Wil je eerst de wedstrijd bekijken voordat je de recap gaat lezen? Dat kan, gewoon even op deze blauwe tekst klikken!

Het was erop of eronder voor de Amerikaanse Wereld Kampioen Cameron Naasz, want nog eens buiten de boot vallen bij een hoofdwedstrijd van Red Bull Crashed Ice? Dan kan hij beter ook meteen maar z’n nummer 1, die op z’n borstzak hangt, teruggeven. Maar, Cameron Naasz zou Cameron Naasz niet zijn wanneer hij z’n rug zou rechten en in Marseille als een echte vent de strijd aan zou gaan met zijn concurrentie.

Dat zouden we dan ook terug kunnen zien tijdens de wedstrijd want de Amerikaan was gedreven als een malle om maar die ticket naar de finale te kunnen krijgen. Dat lukte ‘m ook, maar hier moest hij Luca Dallago, Maxwell Dunne en Scott Croxall achter zich houden. De finale zou er dan ook eentje worden die erg spannend was, waar naderhand bleek dat het plan van Cameron zou zijn gelukt!

De run van Naasz in de finale was dan ook zoals we ‘m eigenlijk vorig seizoen vaker zagen: vol met zelfvertrouwen en snel als een malle, waardoor hij de eerste plaats in Marseille voor z’n rekening nam. Scott Croxall en Maxwell Dunne zagen hun prestaties uitmonden in een respectievelijke tweede en derde plaats, waardoor er voor Luca Dallago geen plek op het podium meer was.

Red Bull Crashed Ice

Vrouwen

Zou Amanda Trunzo wederom met een overwinning naar huis, maar dit keer in Marseille? Het antwoord hierop is nee, ook al werd er wel een plekje op het podium voor Trunzo ingeruimd. Daarover later meer, want het was Jacqueline Legere die zich meldde voor de eerste plek en daarmee de winst van de derde Red Bull Crashed Ice wedstrijd van 2018!

Daarmee is het wederom weer spannend bij de vrouwen categorie en zal alles neer gaan komen op Edmonton, waar de laatste Red Bull Crashed Ice wedstrijd van het seizoen verreden zal gaan worden. Maar, waar kwam Amanda Trunzo dan terecht? Haar vonden we uiteraard terug op het podium en wel op de tweede plaats, met Anais Morand die het podium complementeerde.

Red Bull Crashed Ice

 

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's