Video's - 11 februari 2019   12:59 Red Bull brengt ode aan indrukwekkende carrière van vers gestopte Lindsey Vonn

Door:

En als Red Bull ‘m maakt, dan weet je dat zo’n ode aan Lindsey Vonn natuurlijk gepaard gaat met een verhaal!

Want daar is Red Bull wel een held in, namelijk story telling. Dat is ze ook dit keer gelukt, ook al geven we meteen toe dat het verhaal van Lindsey Vonn zichzelf natuurlijk ook wel vertelt. Het is een vrouw die met 34 jaar een enorme lading aan ervaring met zich meebrengt, want man, man, man… Ze gaat al een aardige tijd mee zeg!

Maar aan die carrière komt nu dus helaas een einde en zeggen dat het een indrukwekkende is geweest is natuurlijk een understatement. Dat vond Red Bull ook en daarom hebben ze er een mooie afscheidsvideo van gemaakt. Red Bull heeft er zelf het volgende over te zeggen: “As Lindsey Vonn closes the book on her storied skiing career, she reflects on the many accomplishments, hardships and moments that have driven her. She will go down in the history books as one of greatest skiers to ever grace the slopes. Here’s to the next chapter.”

Wat die next chapter gaat worden weet waarschijnlijk alleen Lindsey Vonn, maar ach… Desnoods gaat ze eerst een jaar niets anders doen dan cocktails drinken op het strand van Barbados, ook dan zal iedereen het waarschijnlijk wel begrijpen. Wat het ook gaat worden, Lindsey Vonn kan in ieder geval terugkijken op een mooie carrière en ook al zat hij vol met tegenslagen… Er waren meer mooie momenten. Én, ze eindigde haar laatste wedstrijd in Åre op het podium (3e), dus ook daar heeft ze een herinnering van. Okay. Genoeg geouwehoerd, check de ode van Red Bull aan het adres van Lindsey Vonn hieronder!

Ps. nu moeten wij weer op jacht naar een nieuw persoon die we als enige gaan volgen bij de alpine, iemand nog suggesties?

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's