Video's - 10 februari 2018   15:29 Red Bull Crashed Ice 2018: Het parcours van Marseille!

Door:

Het Red Bull Crashed Ice seizoen gaat als een trein en dat is te merken ook. Na Saint Paul en Jyväskylä is het nu namelijk Marseille die er in rap tempo aan zit te komen en dus gaan we alvast even een blik werpen op de Franse track!

Niet letterlijk natuurlijk he, want dat geeft gezeik en gedoe met opruimen. Nee, we gaan gewoon eens even lui vanaf onze bureaustoel (of vanaf welke stoel of bank je ook kijkt) naar de drie dee track van Marseille gluren. Ook al moeten we wel meteen even zeggen…

…Dat hij toch wel als drie druppels water lijkt op de voorgaande track die ze hadden gebouwd. Nu zaten we serieus even met grote ogen te kijken en dat kwam niet omdat we net koffie op hadden. Nee, dat kwam omdat Red Bull Crashed Ice er blijkbaar voor heeft gekozen om de track niet heel erg aan te passen!

Nu kan het zijn dat er een stagiaire bezig is geweest en dat diegene gewoon de tweeduizendzeventien versie online heeft gezet met de tekst dat dit de tweeduizendachtien versie is, maar het kan dus ook zomaar zijn dat er eh… Geen verandering is aangebracht.

Hoe dan ook, 340 meter lang is de course en uiteraard gaat dit alles gepaard met de meest tricky bochten, jumps en obstakels. Iets wat je dus zeker even wilt zien! Maar goed, aan de andere kant… Als je die van 2017 hebt gezien dan eh, heb je al een hele hoop gezien. Aan de andere kant heeft Marco Dallago bijvoorbeeld weer z’n gezicht laten zien dus het kan zomaar zijn dat we een heel andere wedstrijd krijgen!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's