Video's - 31 januari 2019   13:01 Red Bull Crashed Ice 2019: Het parcours van Jyväskylä!

Door:

Zaterdag barst het Red Bull Crashed Ice spektakel in Finland los en zo ziet de track eruit!

Maar voordat we daar aan beginnen zullen we je eerst even op de hoogte brengen met betrekking tot de stand. Want jij en ik weten natuurlijk ook wel dat er in de periode tussen Yokohama en Jyväskylä een aantal andere wedstrijden verreden zijn! Hier konden ook punten bij elkaar gecrost worden en ook al zijn het er soms niet heel veel, ieder punt is meegenomen om uiteindelijk maar bovenaan die ranglijst van Red Bull Crashed Ice te staan.

Dat moet de top tien namelijk ook gedacht hebben, aangezien ze meermaals op de startlijst terug te vinden waren. Uiteindelijk is het Cameron Naasz die nog de touwtjes in handen heeft met 1250 punten, maar hij wordt op de voet gevolgd door Kyle Croxall (1125) en Marco Dallago & Scott Croxall (1100) waardoor er nog niets zeker is in het klassement! Plus, Scott Croxall heeft de van de afgelopen drie wedstrijden in Jyväskylä er twee gewonnen, dus…

Red Bull Crashed Ice

Wellicht hebben we dalijk een nieuwe leider in het Red Bull Crashed Ice klassement. Deze wedstrijd van zaterdag is namelijk 1000 punten waard en met 630 meter lang toch wel de meest lastige track van het seizoen. Niet alleen om de verzuring in de benen die de atleten zeker weten gaan krijgen, maar ook omdat het op natuurijs wordt verreden. Dat zorgt natuurlijk voor andere actie dan de banen die gewoon zijn ‘gefabriceerd’ en daarmee zeker de moeite waard om te gaan kijken.

Red Bull vertelde dat de wedstrijd op zaterdag om 13.00 uur van start gaat, dus tegen die tijd zullen we ook een livestream voor je klaar hebben staan zodat je niets hoeft te missen. Is dat nice of is dat nice!

3D Track Animation Finland

Sore legs incoming: We are back on the longest track of the season!📍 Jyväskylä Finland🗓 February 2▶️ Live on Facebook, YouTube & Red Bull TV

Geplaatst door Red Bull Crashed Ice op Maandag 21 januari 2019

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's