Video's - 9 februari 2016   9:02 Red Bull Crashed Ice: 4 Below Zero – Seizoen 2 Episode 2

Door:

De tweede aflevering van 4 Below Zero, de webserie van Red Bull Crashed Ice, heeft het licht mogen zien en het is er zeker weer eentje van formaat! Dit keer krijgen we de training van Moriarity te zien, zelfs nog voordat de wedstrijd van Quebec City begon, én krijgen we alle ins en outs van diezelfde wedstrijd onder ogen!

Zo krijgen we Dean Moriarity voor de camera die nog maar eens uitlegt hoe hij nou eigenlijk omgaat met het feit dat er elk jaar een compleet nieuwe baan ligt! Ze worden namelijk steeds moeilijker en technischer en dus is het zaak dat je alles nog beter op een rijtje hebt dan de vorige keer dat je in Quebec City was. Dat geldt dus ook voor Dean en het harde werken is hierop zeker geen uitzondering.

Gelukkig voor Dean is er nog iemand anders die grotendeels van de tijd aanwezig is voor, tijdens en na de wedstrijden. Zijn naam is Dylan Moriarity en zo heeft Dean er meteen iemand bij om mee te trainen. En om elkaar te kunnen pushen, want je wilt natuurlijk nooit en te nimmer lager eindigen dan je broer!

Het is overigens wel heerlijk om te zien dat de broertjes echt alles nagaan. Je zal dalijk bijvoorbeeld zien dat ze iedere concurrent even uitlichten hoe zij nou eigenlijk starten! Voor ons niet echt iets waar we bij stil staan, voor hen funest als ze er niets mee doen. En dat maakt de Red Bull Crashed Ice webserie 4 Below Zero zo enorm interessant, want er zit zoveel meer achter dan dat wij via de livestream op de finaleavond meekrijgen!

Er is overigens nog meer wat je wellicht al wel of niet hebt opgemerkt, maar aan het einde van de Quebec City livestream nam broer Dean van de mogelijkheid gebruik om de toch wat geëmotioneerde Dylan op het podium te krijgen. Ook dat laat nog maar eens zien hoe erg de sport leeft bij die heren!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's